Arrangementet er afholdt

Teitur & Messer Kvartetten

Romeo Answers (kl. 18)

Teitur og Messer Kvartetten opfører ‘Romeo Answers’ – egen musik skabt af anonyme breve sendt til Shakespeares Juliet i Verona, på Hotel Cecil den 14. februar.

På Valentinsdag fejrer den færøske sanger og sangskriver Teitur den store og udødelige kærlighed, når han fremfører ‘Romeo Answers’ sammen med strygerkvartetten Messer Kvartetten til en nærværende aften fyldt med poesi, kærlighed og fortryllende toner.

Siden 1930’erne har Club di Giulietta i Verona modtaget flere tusinde breve årligt. Breve, der er adresseret til Shakespeare’s Julie. I 2015 var Teitur en tur i Verona for at læse nogle af disse breve og efterfølgende komponerede han “Romeo Answers” til Messer Kvartetten, hvilket han nu vækker til live til februar på Hotel Cecil.

Den færøske sanger og sangskriver Teitur har med sit naturlige og umiddelbare musikalske hjerte berørt danskerne med et væld af inderlige sange. Han har lavet sange med Tina Dichow, Jakob Bro og Ane Brun, udgivet 8 albums og spillet over hele verden. Han har både som sanger og sangskriver dedikeret sig til nye og genre nedbrydende værker og skrevet for både mindre bands, flere kor og også større besætninger som for eksempel radiosymfoniorkestret.

Messer Kvartetten er den første og eneste elektriske strygerkvartet nogensinde i Danmark. Med forstærkede instrumenter spiller de værker af komponister som Michael Daugherty og George Crumb. De arbejder med unge komponister, der vil bevæge sig ud over den konventionelle strygekvartet og som ønsker at udforske en ny lyd, der passer til den verden, vi lever i i dag. De har derfor også fremført alt fra Led Zeppelin, Aphex Twin til Arvo Pärt.