Arrangementet er afholdt

The Blue Van

"Man Up" (albumkoncert) + support: L.T. Valentin

The Blue Van er tilbage og lægger vejen forbi Hotel Cecil den 12. december med en genudgivelse af deres folkekære gennembrudsalbum “Man Up” under armen. Til denne albumkoncert vil bandet spille pladen fra ende til anden.

The Blue Van har det sidste års tid stået standby, mens de fire nordjyder har turneret og udgivet et album med datterprojektet, The Van, som nok bedst beskrives som et Blue-Van-back-to-basics projekt.

Ideen med The Van gav mening, fordi vi ønskede at lave en plade, som var 100% DIY for igen at føle nerven, magien og evnerne til at groove sammen. Vi havde behov for at mærke, at sammenspillet var intakt og bevise vi kunne lave en fed vinyl i øveren på egen hånd. Samtidig blev The Van en musikalsk legeplads, som lærte os en masse ting, som vi nu kan ta’ med over i The Blue Van regi.” udtaler Steffen Westmark.

I forbindelse med udgivelsen af The Van-vinylen opdagede bandet, at der er en stor efterspørgsel på bandets gennembrudsalbum, Man Up, og den efterspørgsel vil bandet gerne imødekomme. Derfor genoptrykkes pladen i en 10-års jubilæums version hos Nordsø Records, som nok skal kæle lidt for detaljerne og samtidig annoncere The Blue Van at de er tilbage for fulde gardiner!

Genudgivelsen udkommer d.25 oktober, præcist 10 år efter den første gang ramte gaden og fejres med en koncert d. 12 december på Hotel Cecil, hvor bandet spiller Man Up fra start til slut for første gang nogensinde.

Support: L. T. Valentin
Det borgerlige navn er Lasse Tarp Valentin, og han udgav i foråret 2017 sin debut ‘Tilstande i Øst og Vest’. Sidenhen har han været i rotation på P6 Beat, turneret flittigt både solo og med band og var en af de udvalgte i Karrierekanonen 2018.

Han henter inspiration fra sangskrivere som Neil Young, Bob Dylan, Damien Jurado og Richard Swift og har et album på vej med folk-sange, som handler om skæbner og holdninger, der ikke bliver accepteret i et mere og mere strømlinet samfund – og om håbet for, at vi alle har en plads under solen.