26.10.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 390 kr. (Eks. gebyr)

The Savage Rose

The Savage Rose giver koncert på Hotel Cecil den 26. oktober.

Den 26. oktober danner Hotel Cecil rammen om en ganske særlig koncert, når The Savage Rose går på scenen og spiller en koncert, der skal blive til bandets første live plade siden 2004. 

Debutalbummet ’The Savage Rose’ udkom i 1968 – hvor det var med til både at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som en helt selvstændig kunstart. Siden er det blevet til en lang række plader – både store kunstneriske og kommercielle succeser og plader udgivet i små oplag. Der har været albums udgivet på store etablerede selskaber og andre indspillet for egne midler og udgivet på små alternative selskaber, fordi budskabet og indholdet var så vigtigt, at det skulle ud.

De sidste mange år har publikum udelukkende kunne opleve The Savage Rose på byens helt store spillesteder, når de har spillet i København. Men den 26. oktober bliver der ændret på det. Når Annisette og The Savage Rose går på scenen på Hotel Cecil, har publikum mulighed for at komme helt tæt på, da der kun vil blive sat 200 billetter i salg.

Den aktuelle liveudgave af The Savage Rose kommer ubesværet rundt i sange fra hele den lange karriere – og har ved de seneste års koncerter både spillet klassikere fra de første albums og sange fra de seneste udgivelser samt helt nye numre.