Arrangementet er afholdt

Thøger Dixgaard

Thøger Dixgaard kommer til Hotel Cecil den 24. september!

Med den brasiliansk inspirerede ‘3 Somre’ i sensommeren 2020 og den “housede” november single ‘Elevator’ – feat. Jonathan Elkjær & Wads.png (Phlake) – har Thøger Dixgaard igen stemplet ind på det musikalske landkort. Efter en livsændrende rejse til Brasilien og nyligt slået partnerskab med Jonathan Elkjær har Thøger fundet sin nye lyd. Den sædvane Dixgaard’ske coolness møder nu Elkjærs skarpe pop produktioner tilsat et strejf af den brasiliansk varme og rytmik. Og der varsles endnu mere musik i det nye år, hvor en kommende single er lige på trapperne! Derfor annoncerer Thøger Dixgaard nu en ny koncert på Hotel Cecil – nærmere bestemt til d. 24. september.

Thøger Dixgaard har indgået et tæt samarbejde med han yndlingslydmand, Saqib Hassan (Malk de koijn, Benal, Phlake), som også har mixet de seneste singler.
– “Han er den fremkaldervæske der gør at du kan se billedet og du som tilskuer kan bevæge dig frit i lyden.”

I bandet har Thøger har flankeret sig med Nikolaj Svaneborg på keys, som er den ene halvdel af den fremadstormende jazz-duo Svaneborg Kardyb. Og de rytmiske sværvægtere Bastian Sjelberg (Laid Back, Benjamin Hav, Gnags) og bror Kristoffer ‘Stunn Gunn’ Sjelberg (Malk de koijn, Bikstok). Med dette live hold lægges der op til en mere improvisatorisk/jazzet sound med udgangspunkt i den meget legende brasiliansk musik og med en bund som får ‘natklubben’ til at misunde.