Arrangementet er afholdt

Thomas Buttenschøn

Support: Esben Svane

Koncerten med Thomas Buttenschøn er flyttet til den 13. maj. Billetter til den oprindelige dato gælder til den nye.

——–

Efter flere udsolgte koncerter vender Thomas Buttenschøn tilbage til Hotel Cecil den 5. april, hvor han optræder solo med sange fra sit populære bagkatalog og personlige anekdoter. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Med hits som ”Smukkere end smuk”, ”Dårlig sex” og ”Fantastiske mandag” har Thomas Buttenschøn for længst etableret sig som en af dansk musik mest ligefremme og folkekære melodimagere.

De seneste år har Thomas Buttenschøn ved siden af musikkarrieren været på en prisværdig mission for at sprede et budskab om et sundt liv med HIV ligesom det, han selv lever. Et resultat af det arbejde er dokumentarfilmen ”Doin’ My Drug”, der handler om hans kamp for at aftabuisere sygdommen, og som i april 2019 havde premiere ved et udsolgt arrangement på Hotel Cecil.

Nu vender han tilbage til Hotel Cecils smukke, intime sal, hvor han optræder solo med sange fra sit populære sangkatalog og personlige anekdoter.

 

Supportnavnet Esben Svane

For år tilbage var Esben Svane meget aktiv på den danske undergrundsscene som trommeslager i adskillige indie-bands.
Han var med til at danne Ulige Numre, har vundet Dansk Melodi Grand Prix med A Friend In London, og som sidenhen har udgivet to anmelderroste album under aliasset The Radar Post.
Han har produceret sange for bl.a. Søs Fenger, Iris Gold, Ida Wenøe, Danny & The Veetos, The Attic Sleepers og medvirker på Michael Falchs nye projekt “Michael Falch & Vildfugle”.

I øjeblikket arbejder Esben Svane på at færdiggøre sit dansksprogede debutalbum, som bl.a. trækker inspiration fra amerikanske kunstnere som Sufjan Stevens, og det meget ærlige og ofte lidt mørke tekstunivers henleder tankerne på Eels og Elliott Smith.