Arrangementet er afholdt

Thomas Buttenschøn

Koncerten med Thomas Buttenschøn er flyttet til den 11. oktober. Billetter købt til de oprindelige koncerter den 5. april og den 13. maj er gyldige til den nye koncert den 11. oktober.

——–

Efter flere udsolgte koncerter vender Thomas Buttenschøn tilbage til Hotel Cecil den 13. maj, hvor han optræder solo med sange fra sit populære bagkatalog og personlige anekdoter. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Med hits som ”Smukkere end smuk”, ”Dårlig sex” og ”Fantastiske mandag” har Thomas Buttenschøn for længst etableret sig som en af dansk musik mest ligefremme og folkekære melodimagere.

De seneste år har Thomas Buttenschøn ved siden af musikkarrieren været på en prisværdig mission for at sprede et budskab om et sundt liv med HIV ligesom det, han selv lever. Et resultat af det arbejde er dokumentarfilmen ”Doin’ My Drug”, der handler om hans kamp for at aftabuisere sygdommen, og som i april 2019 havde premiere ved et udsolgt arrangement på Hotel Cecil.

Nu vender han tilbage til Hotel Cecils smukke, intime sal, hvor han optræder solo med sange fra sit populære sangkatalog og personlige anekdoter.