Arrangementet er afholdt

Thomas Buttenschøn

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Thomas Buttenschøn på Hotel Cecil den 11. oktober, men det er lykkedes at flytte koncerten til Bremen Teater i København den 14. november, hvor Thomas Buttenschøn vil spille en matiné-koncert kl. 16. Billetter til de oprindelige koncerter på Hotel Cecil er også gældende til den nye koncert på Bremen Teater den 14. november (kl. 16), hvor de er gyldige til række 1-13 i teatersalen (unummererede pladser).
Bremen Teater åbnede allerede for arrangementer i august, og vi glæder os til at opleve Thomas Buttenschøn i den intime teatersal den 14. november.

——————–——————–——————–——————–
Med hits som ”Smukkere end smuk”, ”Dårlig sex” og ”Fantastiske mandag” har Thomas Buttenschøn for længst etableret sig som en af dansk musik mest ligefremme og folkekære melodimagere.

De seneste år har Thomas Buttenschøn ved siden af musikkarrieren været på en prisværdig mission for at sprede et budskab om et sundt liv med HIV ligesom det, han selv lever. Et resultat af det arbejde er dokumentarfilmen ”Doin’ My Drug”, der handler om hans kamp for at aftabuisere sygdommen, og som i april 2019 havde premiere ved et udsolgt arrangement på Hotel Cecil.

Nu vender han tilbage til Hotel Cecils smukke, intime sal, hvor han optræder solo med sange fra sit populære sangkatalog og personlige anekdoter.