Arrangementet er afholdt

Thomas Buttenschøn

Tilbage på dansk

Interessen for koncerten med Thomas Buttenschøn har været stor, så vi kan nu med glæde melde, at det er lykkedes at få en ekstrakoncert i kalenderen den 1. oktober.
—————————

Den anmelderroste folkekære sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn pakker tasken og kommer til Hotel Cecil i København den 5. maj med sit nye show “Tilbage På Dansk”, hvor han både spiller helt nye sange og berører gamle kendinge fra det store bagkatalog. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Buttenschøn udgiver i foråret 2019 sit første officielle dansksprogede album siden “Vinden Der Blæser”, som udkom i 2011. På albummet tager Thomas os med tilbage i tiden. Han synger om tunge emner, som sin mors død, faderens alkoholforbrug og forholdet til sine børn, som han nu kun ser på deltid. Det hele kan, på papiret godt se en smule trist ud, men på “Tilbage På Dansk” bliver al melankolien holdt i hånden af den varmeste humor. Og netop det komiske og det alvorlige danser den smukkeste pardans gennem hele showet. Der må grines, og der må grædes. Og til tider bliver det så tragikomisk, at der må grædes af grin.

“Jeg vil gerne give folk en oplevelse. Jeg vil have dem til at mærke sig selv. Jeg håber på, at mine fortællinger og mine sange kan sætte en masse tanker i gang hos dem, der kommer og oplever mit show. Det ypperste jeg selv mærker, når jeg virkelig bliver ramt af musikalske oplevelser, er når jeg mindes og glemmer på samme tid. Når jeg bliver glad og trist på samme tid. Det er dén følelse jeg gerne vil give mit publikum.”

Selve showet er en (p)opsang om de danske værdier. Hvad gør os mere danske end skandinaviske? Hvornår er man en hel familie? Og kan man være en halv familie? Det er måske nemmere, når man kun er halvdansk. Alt det og meget andet kan du få svar på, når Buttenschøn kommer til Hotel Cecil den 5. maj. Thomas spiller helt nye sange, men berører også gamle kendinge fra det store bagkatalog.