Arrangementet er afholdt

Thomas Hartmann & Nicklas Sonne

Rock’n’roll with the Punches

Comedy og rockmusik smadrer sammen, når Thomas Hartmann & Nicklas Sonne kommer til Hotel Cecil den 9. marts 2023 med et helt nyt show i to dele, der vil byde på både hårdtslående standup og koncert.

To stærke navne på henholdvis den danske comedy-scene og den internationale metal-scene, i form af Thomas Hartmann og Nicklas Sonne, slår sig denne aften sammen på Hotel Cecil til marts og laver en kombination af stand-up comedy og rock-koncert.

Blandt fans af rock-musik er Nicklas Sonne et kendt navn, primært frontfigur i det danske metal- band Defecto, hvor han, udover at være forsanger og guitarist også er producer og primær sangskriver. Sonne har varmet op for Rammstein og Metallica, samt arbejdet sammen med tv- værten Jakob Stegelmann og ‘Troldspejlet’. Et samarbejde, som udmundede i tre udsolgte koncerter spillet i smuk forening med Aarhus Symfoniorkester, under titlen “Troldspejlet in Symphony”.

Thomas Hartmann har været en fast del af den danske stand-up branche i mere end et kvart århundrede, og har otte one-man shows bag sig, udover talløse tv-optrædener og samarbejder med andre komikere, såvel i form af dobbeltshows som i kraft af hans hverv som manuskriptforfatter. Ligesom Sonne er Hartmann ofte én af de stærke drivkræfter bag succeser, han ikke nødvendigvis selv står i front for.

Der varmes op med et stand-up set, i høj grad omhandlende musik og den rolle, det spiller i vores liv, og derefter går Nicklas Sonne på scenen og præsenterer publikum for hans nye materiale, og formentlig også et par gamle kendinge til de trofaste fans.