Arrangementet er afholdt

Thomas Hass Quartet

M. Blachman, Ginman og Jansson
Saxofonisten Thomas Hass er nu tilbage på jazzscenen med en ny supergruppe bestående af Thomas Blachman, Lars Jansson og Lennart Ginman og en ny albumudgivelse, der bringer dem til spillestedet Hotel Cecil i København den 9. juli under Copenhagen Jazz Festival.
 
Gruppen var i studiet i december for at indspille kompositioner af Thomas Hass, og resultatet er netop kommet på gaden under titlen “West” med store anmelderroser til følge.
 
Om Thomas Hass saxofonspil skrev den tidligere anmelder for Politiken, Boris Rabinowitsch, i forbindelse med hans seneste udgivelse “Lotus Energy” fra 2013: “Det lyser ud af disse optagelser hvilken begavet og ikke mindst personlig musiker, saxofonisten Thomas Hass har udviklet sig til”. Og Niels Overgård fra jazzbloggen Jazznyt skrev fra en live-koncert under Copenhagen Jazzfestival 2018: “En rigtig fed oplevelse hvor Thomas Hass atter understregede, at han er en af vores helt store tenorsaxofonister”.
 
Man kan derfor forvente stemningsfuld musik, som sprudler af kreativt overskud både i kompositionerne såvel som i improvisationerne, når de fire garvede herrer åbner for de musikalske sluser.