04.05.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 185 kr. (Inkl. gebyr)

Thylacine (FR)

Support: il:lo

Fra togrejse med Den Transsibiriske Jernbane, til vandring i de færøske klippelandskaber. Drag med på en sonisk jordomrejse, når den eksperimenterende franske producer Thylacine indtager Hotel Cecil den 4. maj med dansable elektroniske kompositioner, der blotlægger verdens gemte perler.

På sit seneste album “9 Pieces” har producer og multiinstrumentalist Thylacine sammensat en kollektion af kompositioner, der tager lytteren med på hans mange rejser: Vi hører Norskehavets iskolde smæld (”Polar”); tyrkisk baglama optaget i troglodytklipper i Anatolien (”Anatolia”); orglet spille i Solkongens kongelige kapel (”Versailles”) og fløjten hvine i et nattog mellem Pris og Nice (”Night Train”). Synthesizers, saxofon og klaver kombineres med feltoptagelser og traditionelle musikinstrumenter til at konstruere et udstillingsvindue, med de opdagelser og møder Thylacine har gjort sig på sin færden. Resultatet er ni vignetter, ligeså dansable, som de er følsomme.

Siden sit debutalbum ’Transsiberian’ har Thylacine kombineret sin rejselyst med musik og video. Albummet blev skabt i vognene på den længste jernbane i verden, hvor han drog inspiration fra mødet med lokale musikere og deres musikalske traditioner fra hvert stop på ruten. Med intet mindre end 121 millioner streams har Thylacine etableret sit navn på den elektroniske scene med sine smukke musikvideoer og udsolgte shows på nogle af Frankrigs mest præstigefyldte spillesteder og festivaler.

 

Support:

De to franske producere Dejan Dejado og Andreas Schütz bevæger sig i et dynamisk og elektronisk lydunivers. Deres musik spænder bredt med inspiration fra 90’er IDM, trip hop, drum & bass og deep house, som danner rammerne for deres drømmende kompositioner.