12.11.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 150 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Tim Schou

Den danske popsanger og sangskriver Tim Schou giver en eksklusiv og intim solokoncert Hotel Cecil den 12. november.

Tim Schou skal på turné med sin guitar – men det er ikke nogen helt almindelig turné. Den danske musikvagabond vil skabe en endnu tættere kontakt til sine lyttere og fans.

Siden har han etableret sig som succesfuld solokunstnerog sangskriver for andre. Nu drager han på turné med sin guitar – men det er ikke nogen helt almindelig turné. Han vil skabe en endnu tættere kontakt til sine lyttere og fans.

Kontakten til sine fans betyder alt for Tim, og derfor har han taget hul på næste kapitel af sin “NEVERENDING VAGABOND TOUR”.

“Jeg vil ud og se, hvem det er, der lytter til min musik, og jeg vil mærke dem helt tæt på” udtaler Tim.

Med kun en stol, en guitar og et veloplagt publikum som de eneste hjælpemidler, leverer Tim en 100% akustisk koncert, hvilket indtil videre tæller +80 intimkoncerter i lytternes private stuer over hele landet. Turnéen, der har kørt af tre omgange, tog skridtet videre da den intime stuekoncert rykkede ind på Store Scene på Det Kgl. Teater i Skuespilhuset.

Nu tager Tim til efteråret ”stuekoncerten” ind i de danske spillesteder landet rundt, og i den forbindelse giver han en ærlig og eksklusiv intim koncert den 12 november på Hotel Cecil.