Arrangementet er afholdt

Tim Schou

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Tim Schou på Hotel Cecil den 12. november, men det er lykkedes at flytte koncerten til Tapperiet i Køge den 27. november (kl. 21). Billetter til koncerten på Hotel Cecil er også gældende til den nye koncert i Tapperiet den 27. november (kl. 21).
Alle billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster med yderligere information.

—————————-
Tim Schou skal på turné med sin guitar – men det er ikke nogen helt almindelig turné. Den danske musikvagabond vil skabe en endnu tættere kontakt til sine lyttere og fans.

Siden har han etableret sig som succesfuld solokunstnerog sangskriver for andre. Nu drager han på turné med sin guitar – men det er ikke nogen helt almindelig turné. Han vil skabe en endnu tættere kontakt til sine lyttere og fans.

Kontakten til sine fans betyder alt for Tim, og derfor har han taget hul på næste kapitel af sin “NEVERENDING VAGABOND TOUR”.

“Jeg vil ud og se, hvem det er, der lytter til min musik, og jeg vil mærke dem helt tæt på” udtaler Tim.

Med kun en stol, en guitar og et veloplagt publikum som de eneste hjælpemidler, leverer Tim en 100% akustisk koncert, hvilket indtil videre tæller +80 intimkoncerter i lytternes private stuer over hele landet. Turnéen, der har kørt af tre omgange, tog skridtet videre da den intime stuekoncert rykkede ind på Store Scene på Det Kgl. Teater i Skuespilhuset.