24.09.2022
Kl 18:00
Dørene åbner kl 17:00
Pris: 160 kr. (Inkl. gebyr)

Toldermania

m. Smertegrænsens Toldere, Extended Suicide, Brunsten, Troop Transport, Døgnkiosk m.fl.

Toldermania rammer Hotel Cecil i København den 24. september, hvor Smertegrænsens Toldere har inviteret 8 bands, der alle spiller efter den simple Tolder-regel, som lyder på 20min spilletid pr. band. Scenen bliver rykket på gulvet og de 8 bands bliver offentliggjort løbende.

LINE-UP

Smertegrænsens Toldere
Ingen Toldermania uden Smertegrænsens Toldere! De leverer hurtig og kontant hardcore punk og arbejder i skrivende stund på en ny plade op til koncerten på Hotel Cecil.

Brunsten
Noiserock-bandet Brunsten består af tre veteraner inden for aarhusiansk og aalborgensisk punk, sludge og noise/avantgarde med rødder i grupper som Fossils, Sons Of Cain, Emenkaya, Cola Freaks, Double Space og Glamour Coma. De blev dannet i 2016 og har været dannet lige siden.

Extended Suicide
Fra Odense og Malaga. Extended Suicide spiller kompromisløs hardcore skate punk med inspirationer fra klassisk HC punk, powerviolence, og black metal æstetik. Aktive og brutale siden 2011.

Junta
Junta er en trio fra København, der spiller rå hardcore punk. De har spillet sammen i seks år og har en stak vinyl- og kassette-udgivelser bag sig. De har turneret EU og Sydamerika.
Bandet består af folk fra Phrenelith, De Høje Hæle, the Monliths, Alucarda og Demon Head.

Troop Transport
Højt, hurtigt og med max 4 akkorder. Straight up aggro-punk fra cremen af Aarhus’ ungdom.
Døgnkiosk
Døgnkiosk spiller Pop-punk med fokus på det enkle og umiddelbare udtryk. Hvis det lyder godt, er Døgnkiosk ikke bange for at spille det igen og igen. Der synges på dansk og med fokus på et tekstunivers der ord for ord, står ligeså knivskarpt, som musikken gør tone for tone.
…m.fl.