06.06.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 250 kr. (Inkl. gebyr)

Tom Gregory

Tom Gregory er blevet sammenlignet med Lewis Capaldi og Rag’N’Bone Man, og den unge englænder var kun 18 år gammel, da han slog igennem som håbefuld deltager i The Voice UK og som skuespiller. Nu kommer briten med hundredvis af millioner af streams bag sig til Hotel Cecil den 6. juni.

Rockdrevne popsensibiliteter møder blue-eyed soul med danceelementer på Tom Gregorys debutplade, ‘Heaven In A World So Cold’ fra 2020, der på udgivelsesdatoen ramte samtlige Spotify New Music Friday over hele verden. Albummet er fyldt med det ene singlehit efter det andet, blandt andet ‘Never Let Me Down’ og ‘Fingertips’, og albummets 13 numre er blevet streamet næsten en halv milliard gange – en global succes midt i en pandemi.

At Tom Gregory allerede er kommet hertil, er resultatet af en årelang dedikation. Tom Gregory demonstrerede allerede som 18-årig sin store stemme, der vækker klare associationer til blandt andre Lewis Capaldi og Rag’N’Bone Man, da da han deltog i The Voice UK – inden han tre år senere spillede med i BBC-serien ‘The A Word’, primært for at kunne jagte drømmen som musiker. “Hvis der er en lukket dør foran mig, så bliver jeg ved med at banke på. Og hvis den ikke åbner sig, så må jeg sparke den ind”, har Tom Gregory sagt, og i 2017 blev han så mødt af en vidtgabende dør, da han signede med et tysk pladeselskab og udgav debutsinglen ‘Run To You’.

Siden fulgte altså debutalbummet ‘Heaven In A World So Cold’, og i 2021 bygger han allerede nu videre på sin succes med singleopfølgerne ‘River’ og senest ‘Footprints’. Tom Gregory spiller på et væld af strenge og bevæger sig sømløst mellem blue-eyed soul og rockanthems til øm dancepop, og hele vejen igennem bliver musikken drevet frem af autentiske historier, der handler om berusende kærlighed, om hårdtslående hjertekvaler og om at søge ind til kernen af ens livskald.

Tom Gregory er allerede blevet en kæmpe stjerne i Tyskland, han har ligget nummer et på hitlisten i Polen og vært top-25 i Østrig, Schweiz og Belgien, og nu tiden så kommet til, at Tom Gregory bejler til danskernes hjerter.