18.03.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 195 kr. (Inkl. gebyr)

Tom Grennan (UK)

Den britiske sangskriver Tom Grennan, der er aktuel med det nye album “Evering Road” og gik top 5 i hjemlandet med debutalbummet “Lighting Matches”, kommer til Hotel Cecil den 18. marts 2022.

25-årige Tom Grennan startede som 18-årig sin karriere med ydmyge gigs på Londons pubber, men siden han i 2016 medvirkede som sanger på den elektroniske duo Chase & Status’ store hit ”When It All Goes Wrong”, har han etableret sig som en af sin generations største engelske poptalenter.

Efter tre EP’er udsendte han i 2018 debutalbummet ”Lighting Matches”, der var produceret af Dan Grech-Marguerat (The Killers, Radiohead) og Fraser T. Smith (Adele, Stormzy), og som mikser catchy melodier, kæk singer/songwriter-inspiration, medrivende riffs og Grennans karakterstærke vokal, ikke ulig fx Ed Sheeran og Lewis Capaldi. Albummet indeholder bl.a. hitsinglerne ”Something in the Water”, ”Found What I’ve Been Looking For” og ”Barbed Wire” og opnåede en femteplads på den engelske albumhitliste. Nu er han aktuel med albummet “Evering Road”.