16.10.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)

Tom Rosenthal (UK)

Support: Talitha Ferri

Koncerten med Tom Rosenthal er rykket til den 11. maj 2021. Billetter købt til den oprindelige dato er i den forbindelse gyldige til den nye dato den 11. maj 2021.

——————————————
Engelske Tom Rosenthal, der har opnået stor succes uden et stort pladeselskab i ryggen, præsenterer sine melodiske popnumre live på Hotel Cecil den 16. oktober.

Tom Rosenthal er noget så sjældent som en do-it-yourself-popstjerne. Hans melodiøse miks af klassisk sangskrivning, intim singer/songwriter og klaverdrevne ballader er streamet mere end 100 millioner gange på Spotify og YouTube – alene hittet ”Go Solo” er afspillet over 39 millioner gange på førstnævnte streamingtjeneste.

Den succes, baseret på fem album i eget navn, er skabt uden et stort, etableret pladeselskab i ryggen. Han udgiver selv sin musik, der er blevet benyttet i en række film, tv-serier og reklamer, og forbindelsen til sine fans står han selv for via de sociale medier.

Han har hidtil ikke turneret med sin musik, men det har ændret sig i år, hvor han er begyndt at turnere i hjemlandet, og de fleste shows har været udsolgt. Til næste år bringer denne tour ham forbi København, hvor han kan opleves i Hotel Cecils intime rammer.