Arrangementet er afholdt

Tom Rosenthal (UK)

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Tom Rosenthal den 11. maj, men det er lykkedes at finde en ny dato til koncerten, så Tom Rosenthal nu kommer til Hotel Cecil den 10. maj 2022. Billetter købt til koncerten er også gyldige til den nye koncert den 10. maj 2022.

——————————–
Engelske Tom Rosenthal, der har opnået stor succes uden et stort pladeselskab i ryggen, præsenterer sine melodiske popnumre live på Hotel Cecil den 11. maj.

Tom Rosenthal er noget så sjældent som en do-it-yourself-popstjerne. Hans melodiøse miks af klassisk sangskrivning, intim singer/songwriter og klaverdrevne ballader er streamet mere end 100 millioner gange på Spotify og YouTube – alene hittet ”Go Solo” er afspillet over 39 millioner gange på førstnævnte streamingtjeneste.

Den succes, baseret på fem album i eget navn, er skabt uden et stort, etableret pladeselskab i ryggen. Han udgiver selv sin musik, der er blevet benyttet i en række film, tv-serier og reklamer, og forbindelsen til sine fans står han selv for via de sociale medier.

Han har hidtil ikke turneret med sin musik, men det har ændret sig i år, hvor han er begyndt at turnere i hjemlandet, og de fleste shows har været udsolgt. Til næste år bringer denne tour ham forbi København, hvor han kan opleves i Hotel Cecils intime rammer.