26.11.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)

Tue West Band

Tue West kommer til Hotel Cecil den 26. november med nyt album, der tager udgangspunkt i en ny musikalsk rute for den dansksprogede sangskriver; en rute fundet i de mørke vintermåneder, lige inden verden gik i stå.

Albummets inspiration kigger både bagud mod 70-80’ernes autodidakte og guitarprægede rockkoryfæer, men også fremad mod nye lyriske jagtmarker, med modersmålet og en vedblivende personlige stemmeføring i fokus. Uvidende om hvad der ventede os alle i 2020 affødte den nye retning og sound en bunke sange om selviscenesat isolation, det paradoksale ved frihed og det simple og poetiske ved livet.

Siden starten af årtusindskiftet har Tue West været en fast bestanddel af en ny generation af dansksprogede sanger/sangskrivere. Hans musikalske og lyriske univers er til tider skævt, til tider ligetil, til tider storladent og til tider minimalistisk. Overskriften har siden første udgivelse været kunstnerisk bevægelsesfrihed og at undersøge den musikalske horisont, med teksterne på modersmålet som omdrejningspunktet.

Jeppe Gram – Trommer
Albert Raft – Bas, Keys, Saxofon, kor
Line Marianne – Keys, Bas, Vokal
Tue West – Guitar, Klaver, Vokal