09.09.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 185 kr. (Inkl. gebyr)

Two Lanes (US)

Melodisk techno, formidabel neoklassisk og ambiente lydlandskaber med Berliner-duoen Two Lanes på Hotel Cecil. 

Den elektroniske duo TWO LANES blander akustiske klaveroptagelser med analoge synthesizere og minimalistiske beats for at skabe deres karakteristiske lyd. Bestående af brødrene Leo og Rafa, der er baseret i Berlin, har duoen opnået en loyal følgerskare fra hele verden.

Opvokset i en musikalsk familie fulgte de to brødre forskellige musikalske veje. Leo viste tidligt interesse for at spille klaver og dyrkede  værker af JS Bach, Schumann og Debussy. Senere studerede han på The Juilliard School i New York City, hvor han opnåede en mastergrad i historisk opførelse.

Rafael derimod var altid fascineret af elektronisk musiks muligheder. Han tilbragte utallige timer med at eksperimentere med lyddesigns og den elektroniske produktion. På et tidspunkt indså brødrene, at deres talenter komplementerede hinanden perfekt, og TWO LANES blev skabt.

Det tog ikke lang tid, før deres lyd fik opmærksomhed, da de hurtigt fik radiostøtte fra BBC1, Sirius XM, Triple J og samlet over 150 millioner afspilninger på alle streamingplatforme.

Med deres rørende og omfattende lyd er TWO LANES positioneret til at blive en fast del af den elektroniske musikscene og til september tager de deres elektroniske lydunivers med fra Berlin til København.