Arrangementet er afholdt

Uffe Lorenzen

Ekstrakoncert

Oplev den danske syrerocklegende live på Hotel Cecil den 27. oktober. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Uffe Lorenzen har netop lagt sidste hånd på sit andet album i eget navn i STC-studiet i København. Her har han indspillet syv originale Lorenzen-kompositioner og en smuk version af Hyldemors ”Hallo Hallo Frøken”, som bliver til albummet ”Triprapport”, der udsendes den 10. maj på Bad Afro Records.

I 2018 var Uffe Lorenzen på en omfattende og landsdækkende turné på baggrund af sit første soloalbum ”Galmandsværk”. Han spillede også en hel del festival koncerter sidste sommer og er nu klar til at gentage bedriften i 2019 med en intens turné til efteråret for at præsentere de nye sange fra ”Triprapport”.

Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80’erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ”Lolland Falster” og albummet ”Kommer med fred”, der indbragte to DMA-priser og to Steppeulve.

Billetsalget starter fredag den 3. maj kl. 10.