Arrangementet er afholdt

Uhørt m. Hørslev & Mechlenburg

Forfatter Lone Hørslev og komponist Jesper Mechlenburg er gået sammen i et musikalsk samarbejde, hvor Jesper med udgangspunkt i Lones digte og oplæsning har sat ordene ind i et dybt originalt musikalsk univers, og den 6. oktober kommer de til Hotel Cecil i København. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Sangene er både pop og poesi. De er undersøgelser af sprogets særlige musik og musikkens muligheder og sprog. Her mødes følsom hviskende kærlighedserklæringer med fængende refræner og hverdagspoetiske betragtninger. Digtene kredser om længslen efter kærlighed og lykke, om at møde den eneste ene, om elefanter og magi, drømme, trylleri og poesi. Det uventede i det daglige og nære. Det skæve i det almindelige. Og det fjerlette idet allermest tunge.

Duoens debutalbum fra 2016 fik Politikens Kim Skotte til at kvittere med hele 5 hjerter efter UHØRTs optræden på Louisiana. GAFFA har efterfølgende givet med en 5 stjerner og taler om: ”sød spoken word-synergi” og kalder Lone Hørslev for ”en af Danmarks mest musikalske forfattere”. Duoen udgav dertil i efteråret 2018 en ny digtsamling og album. Live består UHØRT desuden af Søren Bigum på guitar og kor.

Lone Hørslev er forfatter, digter og musiker, som debuterede med digtsamlingen “Tak” i 2001. I alt har hun skrevet fem digtsamlinger og fire romaner, senest romanen “Dyrets år” fra 2014. Hun har modtaget en række priser for sit forfatterskab, blandt andet Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat og Akademiets Beatricepris.

Jesper Mechlenburg er komponist, sanger og sangskriver og hans musiske evner spænder bredt – fra pop til rock. Han har blandt andet vundet en Grammy for Bedste Børne Album i 2006 og har gennem sin karriere arbejdet sammen med blandt andre Yahya Hassan, Søren Huus og Kristian Leth.