Arrangementet er afholdt

Undertekst

Support: Gejst

Drøm dig væk i kærlighedpop og lyrik om ungdommens rus, når Undertekst giver koncert på Hotel Cecil den 28. oktober. 

Den dansksprogede popkvartet Undertekst udgav sidste år deres debut EP, hvortil Gaffa kvitterede med 5 stjerner, og siden er Aarhus-bandet stormet frem med sangen ‘Hun Kender Alle Fra Aarhus’ på P3 og P6. De spillede derfor også for en fyldt sal, da de sidste besøgte Hotel Cecil i efteråret

Undertekst stræber efter lyden af ungdommen, natten og den upolerede kærlighed set gennem fire drenges øjne. De unge drenge fra Undertekst’ fornemmeste opgave er, at røre folk med fængende melodier og sarte tekster.

Undertekst fandt sammen på efterskolen og var med i karrierekanonen i 2018/2019. De har siden bl.a. været på 2 turnéer med Go Go Berlin, spillet Smukfest 2020/2021 og udsolgt VoxHall, Aarhus til deres allerførste headliner koncert i December 2020. Deres single ‘Skal vi tage til månen’ var i top 10. over de mest spillede tracks på P6 i 2019.

I starten af 2020 blev Undertekst signet på pladeselskabet :labelmade: og har siden udgivet adskillige singler og EP’en “Det her det Undertekst” hvorfra den første single, ‘Hun Kender Alle Fra Aarhus’, kom i rotation på P3.

Support: Gejst
Tårnhøj energi, glohed kærlighed og fortællinger om ungdommens op-og nedture. Den dansksprogede pop/rock kvartet Gejst har samarbejdet med producer Valentin Buchwald Pedersen (Blæst, Dusin, Kids In Fashion) og er af Bands of tomorrow beskrevet som et “elskovsbarn af Patina og Scarlet Pleasure”.