Arrangementet er afholdt

Undertekst

”De bliver store i 2021 – Se dem nu, mens du stadig kan nå det på de små scener.” Sådan omtalte GAFFA den aarhusianske kvartet i efteråret. I marts udkom Underteksts EP og selvsamme musikblad fulgte trop med en 5-stjernet anmeldelse: “Underteksts store styrke er først og fremmest, at de kan skrive potentielle hits – melodier, som man kan synge med på, første gang man hører dem, og som sidder fast i hovedet bagefter. (…) (Bandet) har potentiale til at kunne gå hele vejen, og du kan roligt sætte dem på repeat. Hvis ikke sangene bare spiller videre af sig selv inde i dit hoved, når du stopper musikken.”

Undertekst stræber efter lyden af ungdommen, natten og den upolerede kærlighed set igennem fire drenges øjne. De blot 19-20 årige drenges fornemmeste opgave er med egne ord “at røre folk med fængende melodier og sarte tekster.” Og det lader til at være lykkedes. ”Skal vi tage månen” var blandt de 10 mest spillede sang på P6 BEAT i 2019, og deres single ”Hun Kender Alle Fra Aarhus” endte i rotation hos P3, som det også var tilfældet med singlen “Du Ku Ha Taget Min Hånd”. Kort inden nedlukningen i december spillede Undertekst deres første headliner koncert i Aarhus på Voxhall, der hurtigt blev udsolgt og dermed måtte efterfølges af en ekstrakoncert dagen efter.

Nu er turen kommet til deres første headliner koncert i København, når de gæster Hotel Cecil d. 12. november. Og som GAFFA venligt påpeger i afslutningen af deres anmeldelse: “Når ungdommen atter må samles og feste igen, så skal denne ep absolut være en del af soundtracket.”