22.11.2020
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00
Pris: 220 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Vanvittig Verdenshistorie

Vanvittig Verdenshistorie vender tilbage til Hotel Cecil den 22. november.

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dykker værterne Peter Løhde og Alexander Janku ned i de skøreste, underligste og mest du-tror-det-er-løgn-agtige øjeblikke i verdenshistorien. Alt sammen fortalt over en kold øl. I 2020 tager de næste skridt og flytter fra studiet og ud foran live-publikummer rundt om i landet, hvor de vil optage en række specialafsnit. Det er perfekt!

De to herrer har taget lytte-Danmark med storm. Indenfor blot et år er ”Vanvittig Verdenshistorie” strøget til tops på både Apple’s liste over de mest populære Comedy-podcasts samt Spotifys top 10 over de mest lyttede i Danmark. Med over halvanden million downloads og 85 afsnit i rygsækken drager de nu ud for at møde deres lyttere i øjenhøjde og puste endnu mere liv i de vilde historier.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Peter og Alexander – eller hvis du blot vil vide mere – kan du besøge vanvittigverdenshistorie.dk.

Showet varer omkring 1 time og 45 minutter. Det inkluderer opvarmning, optagelse og en efterfølgende meet’n’greet, hvor der vil være mulighed for at hilse på Alexander og Peter og få svar på alt mellem himmel og jord i relation til Vanvittig Verdenshistorie. Vær opmærksom på, at showet optages med henblik på udgivelse.

Der er mulighed for at tilkøbe en øl i billetten, der er magen til den øl, som gutterne drikker på scenen.
Aftenens øl: ANARKIST MUTUEKA LAGER