Arrangementet er afholdt

Velvet Volume

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Velvet Volume på Hotel Cecil den 27. november, men det er lykkedes os at flytte koncerten til Store Vega i København den 2. december. Billetter til den oprindelige dato er også gældende til den nye koncert den 2. december.

——————–——————–——————–——————–

Den fremadstormende danske rockgruppe Velvet Volume giver koncert med sange fra deres kommende andet album den 27. november på Hotel Cecil.

Den aarhusianske søstertrio har siden udgivelsen af deres debutalbum ”Look Look Look” i 2017 haft fokus på deres udenlandske karriere. Nu er bandet klar med deres næste album, der forventes at udkomme i maj.

Første singleforløber frem mod det nye album udkommer 7. februar, og som opvarmning til det nye album giver Velvet Volume en enkeltstående koncert på Hotel Cecil den 26. marts, hvor de præsenterer noget af deres nye materiale.

Siden deres første koncert i 2013 har de bl.a. spillet til Kronprinsparrets Priser, som blev sendt live via DR1, til GAFFA Prisen og til P6 Beat Rocker Koncerthuset to gange.

De har desuden optrådt på et utal af danske festivaler som Northside, Tinderbox, Smukfest, Musik i Lejet, SPOT festival, Alive, Jelling, Thy Rock, givet flere udsolgte shows i Pumpehuset og Vega samt turneret i Schweiz, Østrig, Holland og Tyskland.