Arrangementet er afholdt

Velvet Volume

Velvet Volume giver koncert på Hotel Cecil den 26. februar med nye sange, hvor de tre søstre går nye musikalske veje.

Som Velvet Volume har søstrene Noa, Naomi og Nataja udgivet to albums, spillet på et utal af festivaler som Northside, Tinderbox, Smukfest, Reeperbahn, Eurosonic, Musik i Lejet og Alive Festival. De har også optrådt ved både Kronprinsparrets Priser, Gaffa Prisen og flere gange til P6 Beat Rocker.

Hvor de tidligere udgivelser har budt på energisk højoktanrock, varslede trioen nye musikalske veje, da de udgav singlen ‘In The End’ tilbage i august. Her var de intense guitarudladninger skiftet ud til fordel for en blødere og mere sårbar nærmest dreampoppet lyd, mens deres blødende rockhjerte stadig gennemsyrede sangens berusende univers.

Et tredje album er på vej, hvor genre som surf og americana integreres med den umiskendelige og karismatiske rocklyd, der har gjort dem til et anerkendt navn både herhjemme og i udlandet.

Her fortsætter de undersøgelsen af deres egen musikalitet, der står som en selvstændig og unik lyd i det danske musiklandskab. Hvad der startede som tre piger, der spiller rockmusik, er nu tre unge kvinder, der er meget mere end det, og som udfordrer genren melodisk og musikalsk.

Velvet Volume har altid været garant for en helt fantastisk live-oplevelse, hvor publikum får søsterenergien at mærke, med alt hvad den indebærer af synergi, kærlighed og temperament – de er søstre, og de stammer fra det samme, men det er også tre kvinder, tre individer og tre personligheder, hvilket du kan se frem til at opleve på Hotel Cecil til februar.