Arrangementet er afholdt

Wiinston

Support: Flava Planet (DJ-set)

Wiinston debuterede som liveband med en femstjernet koncert på dette års Spot Festival. Nu kan du opleve r’n’b-duoens dragende live-univers på Hotel Cecil den 12. december.

Det er gået stærkt for de to barndomsvenner, sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas, siden de i 2017 begyndte at lave musik sammen. Duoen fik hurtigt opmærksomhed fra udlandet med singlerne ’Canada’ og ’Mio’, blev signet af den legendariske A&R, Nate Albert (The Weeknd, Maggie Rogers mfl.) og opnåede anerkendelse fra flere prominente internationale musikblogs.

Den danske r’n’b-duo udgav tidligere på året deres andet album, ’Jellyfish’, der kom blot et halvt år efter debutalbummet, ’Midnight Rocket’. Deres lydunivers er sårbart og ærligt, hvilket underbygges af en cinematisk dimension, som får frit løb på den tilhørende kortfilm, der visualiserer ’Jellyfish’ i en filmisk fortælling.

Deres debutalbum er streamet over 10 millioner gange på Spotify, deres musikvideo til nummeret ’Mio’ har rundet 5 millioner visninger, og i 2018 blev deres nummer ‘Angelina’ udvalgt som P3s Uundgåelige.

Wiinston sparkede tidligere på året døren ind til den danske livescene, hvor de spillede deres første koncert nogensinde på Spot Festival og høstede hele 5 stjerner af Gaffa med ordene: ”Imponerende debutkoncert med internationalt potentiale”. Sidenhen har de spillet til både Distortion, Red Bull Stripped Session og Musik i Lejet.