31.03.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 195 kr. (Eks. gebyr)

William Duvall (US)

Det lykkedes at finde en ny dato til koncerten med Alice In Chains-frontmand og guitarist William Duvall, der nu giver solokoncert i intime rammer på Hotel Cecil den 31. marts 2021. Billetter købt til den oprindelige koncert den 23. april er gyldige til den nye koncert den 31. marts 2021.

Siden han i start-80’erne første gang gjorde opmærksom på sig selv som medlem af det legendariske Atlanta-hardcoreband Neon Christ, har William Duvall markeret sig som en af sin generations mest markante rockstemmer i grupper som Comes With The Fall, B’LAST! og supergruppen Giraffe Tongue Orchestra med Brent Hinds (Mastodon), Ben Weinman (The Dillinger Escape Plan), Thomas Pridgen (The Mars Volta) og Pete Griffin (Dethklok, Zappa Plays Zappa).

I 2006 blev han forsanger i Alice In Chains som erstatning for den oprindelige forsanger Layne Staley, der døde i 2002. En rolle, som han har høstet stor ros for hos publikum og anmeldere, både live og på de tre album, han har udgivet med gruppen.

Nu tager han hul på et nyt kapitel med sit første soloalbum ”One Alone”, der udkom den 4. oktober, og hvor de nedbarberede, akustiske arrangementer giver plads til, at hans stærke og intense vokal kan folde sig ud.