09.10.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 195 kr. (Eks. gebyr)

William Duvall (US)

Koncerten med William Duvall den 9. oktober 2021 bliver flyttet til en ny dato. Vi melder snart den nye dato ud og ser frem til at få William Duvall til København.

Har du billet vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed, da vi ikke kan besvare alle spørgsmål nu og her.

Vi informerer løbende via vores hjemmeside og Facebookside.

———

Siden han i start-80’erne første gang gjorde opmærksom på sig selv som medlem af det legendariske Atlanta-hardcoreband Neon Christ, har William Duvall markeret sig som en af sin generations mest markante rockstemmer i grupper som Comes With The Fall, B’LAST! og supergruppen Giraffe Tongue Orchestra med Brent Hinds (Mastodon), Ben Weinman (The Dillinger Escape Plan), Thomas Pridgen (The Mars Volta) og Pete Griffin (Dethklok, Zappa Plays Zappa).

I 2006 blev han forsanger i Alice In Chains som erstatning for den oprindelige forsanger Layne Staley, der døde i 2002. En rolle, som han har høstet stor ros for hos publikum og anmeldere, både live og på de tre album, han har udgivet med gruppen.

Nu tager han hul på et nyt kapitel med sit første soloalbum ”One Alone”, der udkom den 4. oktober, og hvor de nedbarberede, akustiske arrangementer giver plads til, at hans stærke og intense vokal kan folde sig ud.