Arrangementet er afholdt

William Duvall (US)

 

Koncerten med William Duvall den 9. oktober 2021 er flyttet til den 20. maj 2022. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye koncert den 20. maj 2022.

Billetkøbere vil blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt af Ticketmaster.
———

Siden han i start-80’erne første gang gjorde opmærksom på sig selv som medlem af det legendariske Atlanta-hardcoreband Neon Christ, har William Duvall markeret sig som en af sin generations mest markante rockstemmer i grupper som Comes With The Fall, B’LAST! og supergruppen Giraffe Tongue Orchestra med Brent Hinds (Mastodon), Ben Weinman (The Dillinger Escape Plan), Thomas Pridgen (The Mars Volta) og Pete Griffin (Dethklok, Zappa Plays Zappa).

I 2006 blev han forsanger i Alice In Chains som erstatning for den oprindelige forsanger Layne Staley, der døde i 2002. En rolle, som han har høstet stor ros for hos publikum og anmeldere, både live og på de tre album, han har udgivet med gruppen.

Nu tager han hul på et nyt kapitel med sit første soloalbum ”One Alone”, der udkom den 4. oktober, og hvor de nedbarberede, akustiske arrangementer giver plads til, at hans stærke og intense vokal kan folde sig ud.