Arrangementet er afholdt

William Duvall (US)

Pga. COvid-19 er koncerten med William Duvall aflyst, men vi arbejder på at finde en ny dato. Opdatering følger hurtigst muligt.

——————-

Alice In Chains-frontmand og guitarist William Duvall har netop udsendt sin solodebut “One Alone”, og den 23. april giver han solokoncert i intime rammer på Hotel Cecil.

Siden han i start-80’erne første gang gjorde opmærksom på sig selv som medlem af det legendariske Atlanta-hardcoreband Neon Christ, har 52-årige William Duvall markeret sig som en af sin generations mest markante rockstemmer i grupper som Comes With The Fall, B’LAST! og supergruppen Giraffe Tongue Orchestra med Brent Hinds (Mastodon), Ben Weinman (The Dillinger Escape Plan), Thomas Pridgen (The Mars Volta) og Pete Griffin (Dethklok, Zappa Plays Zappa).

I 2006 blev forsanger i legendariske Alice In Chains som erstatning for den oprindelige forsanger Layne Staley, der døde i 2002. En rolle, som han har høstet stor ros for hos publikum og anmeldere, både live og på de tre album, han har udgivet med gruppen.

Nu tager han hul på et nyt kapitel med sit første soloalbum ”One Alone”, der udkom den 4. oktober, og hvor de nedbarberede, akustiske arrangementer giver plads til, at hans stærke og intense vokal kan folde sig ud.