01.12.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 150 kr. (Inkl. gebyr)

William Torp

Smuk folk/rock med smag af Bon Iver, The War on Drugs og Big Thief – den danske sangskriver William Torp spiller koncert på Hotel Cecil.

I 2022 debuterede folk/rock-talentet William Torp med den stemningsfulde EP ’still u’r all i’m thinking about’, der blev vel modtaget og rost af både lyttere og presse. EP’en kulminerede i to udsolgte headliner-koncerter på henholdsvis Ideal Bar i København og VinDanmark i Aarhus.

“Den danske singer/songwriter har først og fremmest hjertet helt uden på uldsweateren og inspirationen fra forbillederne Bon Iver, The War on Drugs og Big Thief kammer ikke over. Den overdøver ikke det nye produkt. Det er sangene simpelthen for smukke til.”

– Soundvenue 

Nu tager William Torp hul på et begivenhedsrigt 2023, der bl.a. tager ham forbi SPOT Festival og Tønder Festival–og byder på en række singleudgivelser, der i efteråret munder ud i musikerens anden EP-udgivelse. I denne forbindelse spiller William Torp atter en gang i hovedstaden, når han indtager Hotel Cecil fredag den 1. december 2023.