Arrangementet er afholdt

Wonderwhy Labelnight

Det københavnske musikagentur Wonderwhy har de seneste tre år arbejdet på at udvikle talenter, skabe og forme nogle af landets mest spændende artister på den danske indie- og rockscene. Den 19. december 2018 vil selskabet præsentere fem af deres allermest lovende artister i de smukke rammer på Hotel Cecil.

LINEUP:
REBECCA LOU
På trods af sin korte solokarriere, har Rebecca Lou sammen med sit band allerede høstet store roser på den danske livescene, hvor hun blandt andet har været toursupport for Velvet Volume og Le Butcherettes.
Efter tre singleudspil, radiorotation på P6 BEAT – DR og en fuldstændig proppet showcase på SPOT Festival i 2018, har Rebecca Lou nu fået hul igennem på både den danske og den tyske musikscene, og i sommer underskrev hun en udgivelsesaftale med MotorMusic.
Den 19. oktober udkom debut-EP’en ‘Skeletons’, og Rebecca Lous debutalbum er lige på trapperne.

GULDIMUND
Han har gået syv år på musikkonservatoriet, er medlem af himmelstormende Blaue Blume, er tidligere medskaber af drengeromantik i TÅRN og har massevis af internationale koncerter med det hedengange psychrock-band, The Wands på CV’et. Og med den anmelderoste, eklektiske odyssé af et debutalbum ‘Så er det vel bare det …?’ fra 2017 på samvittigheden og sin første digtsamling på vej, har den 27-årige sangskriver, bassist og familiefar, Asger Nordtorp Pedersen alias Guldimund markeret sig tydeligt som en kunstner, man ikke kan sætte i bås.
Guldimund arbejder for tiden på et nyt album, og forventes at udgive den første smagsprøve i foråret 2019.

NICOLAI NOA
Nicolai Noas dybe vokal er sf nogle bedst kendt fra Magnolia Shoals storladne rockunivers. Med sin kommende dansksprogede EP, ‘Gælden’, går Nicolai Noa solo under eget navn. Selvom mørket stadig lurer, er lydbilledet lettere og mere poppet. Omkvædene er fængende og teksterne bittersøde.
Med en eftertænksom og samfundskritisk tone, bliver hverdagssituationer til sørgmodige hits med et ligefremt udtryk. Den karakteristiske vokal udsætter det danske sprog for pudsige udtalelser og finurlige fraseringer i et kontrastfuldt univers, der trækker på ikoniske referencer som Nick Cave & The Bad Seeds, Bruce Springsteen og PJ Harvey.
Debut EP’en ‘Gælden’ forventes ude til foråret.

ELBA
Bag navnet ELBA står 23-årige danske Ellen Bathum.
Hun fortæller igennem et energisk og powerfyldt musikalsk udtryk, relaterbare historier om kontroltab og kærlighedens mange nuancer. Alt sammen foregår i et ekspressivt synthpop-univers, hvor melankoli og et modent men legende, tekstunivers mødes i et brag af en dansefest.
Udgiver debutsinglen ‘Antidote’ den 30. november.

YOUR LOVE
Your Love er dybfølt og ærlig folkrock, der svæver i et fløjlsblødt univers, hvor mødet med kærlighedens komplekse situationer fortolkes i en intim hverdagsatmosfære.
Det er fortællingen om at vokse op midt i rutinen, men drømme udenfor bygrænsen. Den længselsfulde sukken efter forelskelsen berettes i et tilspidset univers, hvor lytteren, svævende og jordnær, bliver omhyllet af nostalgisk historiefortælling.
Ny single ‘Something New’ ude den 23. november.

➤ Dørene åbner kl 19.00
➤ Musikken starter kl 19.30
Forsalg: 100 kroner (eks. gebyr)
I døren: 150 kroner