Arrangementet er afholdt

Zar Paulo

Support: Maria Clante

‘Klap For Fædrelandet’ med Zar Paulo, når de giver koncert på Hotel Cecil den 5. maj.

’Zar Paulos koncert på Hotel Cecil mindede mig om første gang, jeg så The Minds of 99 – så meget potentiale var der’ skrev Soundvenue i deres 5-stjernet liveanmeldelse sidste gang Zar Paulo besøgte Hotel Cecil.

Siden har det lovende Aarhus-band udgivet singlen ‘Klap For Fædrelandet’, der snart blev udnævnt til P3s Uundgåelige, mens Soundvenue kaldte sangen et tidligt bud på årets sang.

Sangen viser Zar Paulos store potentiale, der har ulmet siden udgivelsen af singlen ‘Stop Believing’ fra 2020. ‘Klap For Fædrelandet’ byder på en række dystre hverdagsfortællinger, indkapslet i et harmonisk og fællessangsindbydende omkvæd, hvor du som lytter ikke kan modstå at klappe i takt til sangens morbide beretninger om spritkørsel, Bertels kamp for kulturen og død.

Sangen er første single fra Zar Paulos kommende debutalbum, så der er meget mere ny musik i vente, når Zar Paulo spiller koncert på Hotel Cecil til maj.

De fortæller: “Det føles fantastisk endelig at få startet motoren op igen. Det er kun begyndelsen af ny musik fra vores hånd i 2022, og vi kan slet ikke vente med at få de nye sange ud at leve med publikum på Hotel Cecil.’