Arrangementet er afholdt

Zar Paulo

Zar Paulo svøber ungdommmens længsel i synthmørke og popmelodier på Hotel Cecil den 21. oktober

Zar Paulo har haft et rigtig godt 2020, hvor de har etableret sig som et af de mest spændende navne herhjemme, og den 21. oktober slår de vejen forbi Hotel Cecil med deres musikalske sammenkog af artpop og medrivende synth mørke.

Selvom 2020 har været plaget af corona-epidemien, så har det været et utroligt spændende år for den unge aarhusianske poprock kvintet Zar Paulo. De har fået ros fra toneangivende medier såsom Soundvenue og GAFFA, og airplay på radio.

Zar Paulos seneste single ’Stop Believing’ har været et markant gennembrud for dem, som både har givet dem radio airplay, ros i medierne og udsolgte koncerter. Sideløbende med at spille koncerter det seneste år har Zar Paulo været i studiet for at lave ny musik, som de også har teaset løbende til koncerterne.

I starten af 2020 udråbte Soundvenue Zar Paulo til at være et af de bands, som man skulle holde øje med i løbet af året med deres artikel ’Breakin’ Sound 2020’, hvor de skrev:

“Deres dansksprogede sange er på en gang tungsindige og catchy, og de blander elegant rå rockinstrumentation med flotte synthteksturer. Emil Johannesen, bandets forsanger, har desuden en vokal, der øjeblikkeligt stikker ud. Han lyder erfaren og velreflekteret, samtidig med at han kan omfavne al den angst, der står centralt i bandets musikalske univers.”