Arrangementet er afholdt

Iomfro

Support: Nausia

Finurlige fortællinger fra generation z vækkes til live med et poetisk popsvirp, når iomfro spiller koncert på Hotel Cecil den 21/10.

Danske iomfro skriver sange til de knuste hjerter, til at tro på stjerner og til at spise kold pasta i sengen, mens dine venner er i Asien. Musikalsk lyder det som en kinddans mellem C.V. Jørgensen og Soleima på et dansegulv.

I sine dragende tekster sætter hun med følsomme og finurlige vendinger ord på overgangen fra teenageårene til voksenlivet med relaterbare tekster om ensomhed, kærlighed og tankemylder hos generation z. Udtrykket er iscenesat uperfekt og bevidst tilfældigt og en stikprøve af at være i 20’erne i 2020’erne.

iomfro er kunstner-alias for musiker og sangskriver Alma Kjær Agergaard. Hun debuterede sidste år, og siden er det gået stærkt med omtale i Politiken, GAFFA og Soundvenue, fast rotation på P6 Beat, en koncert på SPOT Festival og en optræden på landsdækkende TV til Kronprinsparrets Priser.

I foråret udkom ‘føler for meget II’, og der er meget mere ny musik på vej forud for iomfros koncert på Hotel Cecil.

Support: Nausia
Det københavnske krautrock og jazzband Nausia har opnået ry som et berygtet live-band hvilket bl.a. resulterede i en femstjernet anmeldelse i politiken: ”Dobbeltkoncerten med de to danske bands Nausia og Smag På Dig Selv er en af den slags begivenheder, vi kommer til at tale om i mange år. ”. Også den tidligere Rolling Stone Magazine redaktør David Fricke var begejstret, som skrev ”It’s hard to beat this one” efter bandets koncert på dette års SPOT festival.”