Arrangementet er afholdt

Siamese

Releasekoncert

Københavnske Siamese vender tilbage med det nye album “Super Human”. Den 25. maj kan du komme til releasekoncert med det hårdtslående rockband på Hotel Cecil.

“Super Human” er en stiløvelse i genreafvisende sangskrivning. Albummet forsøger ligesom sin forgænger “Shameless” – der udkom i 2017 på amerikanske Artery Recordings og blev streamet over otte millioner gange worldwide – at rykke ved balancen for det acceptable inden for heavyens trange vægge.

Det er ni sange, der nænsomt skubber til grænsen for, hvad man kan, og hvad man må. Især bandets brug af samples, fortolkninger eller bevidste kopieringer af hiphop- og pophits, der flettes ind i kompositionerne, har bådet henrykket og vakt harme både herhjemme og internationalt Resultatet, uanset præferencer, har givet Siamese en solid plads på den europæiske heavy-scene.

“Hvis Max Martin og Bring Me The Horizon fik et ønskebarn med damp, så ville det være Siamese-lyden. Det var åbenbart det, der skulle være vores lyd. Vi har arbejdet otte år på at finde vores plads. ”Super Human” er det tætteste, vi nogensinde kommer, tror jeg”, udtaler sangskriver og sanger Mirza Radonjica-Bang.

Siamese har et yderst travlt år foran sig med flere festivaler i hus, men med få danske koncerter. Releaseshowet på Hotel Cecil bliver derfor en sjælden mulighed for at opleve dem live herhjemme.