20.10.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 185 kr. (Inkl. gebyr)

Tamara

Dansk-færøske Tamara har fået medvind hos P3 og Soundvenue for sit uimodståelige univers af R&B, soul og hip-hop, som hun fylder Hotel Cecil med den 20. oktober. 

GAFFA har udnævnt hende som en man skal holde øje med og hendes karriere er allerede kommet godt fra start med rosende ord fra GAFFA, Soundvenue, og koncerter på Ideal Bar og SPOT Festival.

Bag projektet står den 21-årige Tamara Mneney, som med Tanzaniske rødder er opvokset på Færøerne. Siden hun var lille, har Tamara skrevet og lavet musik på sit værelse i den lille bygd Fuglafjørður. Med hendes unikke og smukke stemme bevæger hendes musik sig omkring hendes opvækst, med en enlig mor, og et udseende, der skilte sig ud på Færøerne, har den unge artist ofte følt sig udenfor. Som ung minoritetskvinde har hun ofte haft svært ved at spejle sig i sin omgangskreds, og hendes ønsker og drømme har været anderledes end vennernes. Men der er et sted, hvor hun altid har følt, at hun havde en plads, og det er i musikken. Hun har nu fundet sig til rette i sin egen lyd, der blander R&B, soul og hip-hop, og er flyttet til København for at satse alt herpå.

Tamara har i det seneste halvandet år arbejdet tæt sammen med et fast team af producere/sangskrivere bestående af Mikkel Kjær, Jens Rønne og Martin Lønsted. Alle har tidligere erfaring med at arbejde med stærke danske artister såsom Selma Judith, Mercedess, Siné og mange flere.